Egaliseer bedrijf                                                    

Wie zijn wij

Garantfloors is een van de grootste egaliseerspecialisten van Nederland.
Wij geloven in "doe waar je goed in bent". Door middel van een groot netwerk van leveranciers en partners zorgen wij ervoor dat iedereen datgene doet waarin hij goed is. Zo zorgen wij dat de kwaliteit van de door ons geleverde diensten altijd optimaal zijn. 'Garantfloors' heeft een lange geschiedenis aan werkervaring, zowel in het egaliseren als in de woning- en projectstoffering.
Door het succes van ons moederbedrijf 'van Hooijdonk projecten' was de keus snel gemaakt om onze diensten verder uit te breiden. Er is zeer bewust gekozen voor de naam 'Garantfloors' doordat er steeds meer aanvragen binnen kwamen voor het egaliseren/verpompen van egaline, zowel projectmatig als in de particuliere sector. Door het starten van 'Garantfloors' hebben wij de heer Wilken mogen verwelkomen binnen ons team als mede-eigenaar. Uiteraard zal de heer van Hooijdonk zeer nou blijven samenwerken om u als klant een optimale dienst te kunnen blijven aanbieden zoals u van ons gewend bent.

Door middel van een sterk team, de juiste sturing en de juiste mensen op de juiste plaats, is 'Garantfloors' binnen zeer korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste egaliseerspecialisten van Nederland.

Kortom, u kiest toch ook voor kwaliteit van GarantFloors.