Egaliseer bedrijf                                                    

Vloeren

Garantfloors is een van de grootste Vloer specialisten van Nederland.

Of het nu gaat om een vloer egaliseren een vlokkenvloer, Designvloer, zichtvloer, kleurenvloer, of een garagevloer wij hebben verschillende mogelijkheden en de ervaring in huis om uw vloer het visitekaartje van uw bedrijf of huis te laten worden.

zie onder de verschillende rubrieken foto's en informatie.

Vlokkenvloer:

Met een gewone gietvloer als basis wordt de nog natte gietlaag ingestrooid met decoratieve verf snippers. Basiskleur van de vloer en instrooi-kleuren worden naar uw wensen afgestemd. Het geheel krijgt nog een transparante beschermlaag als toplaag onderhoud is verder niet nodig.

 

Beton-look vloer

Beton-look op egaline basis is als basis van het minimalisme, niets heeft een krachtigere uitstraling op dit gebied dan een beton-look. Grijs maar wel stijlvol, dit alles versterkt de uitstraling van de vaak strakke moderne inrichting van deze tijd.

Een beton-look vloer van Garantfloors is stijlvol en geschikt voor de meest voorkomende inrichtingen.
Garantfloors is gespecialiseerd in moderne beton-look vloeren. Ook op het gebied van design/beton-look hebben wij vele verschillende mogelijkheden hierbij kunt u denken aan verschillende stijlvolle kleuren.

Onderhoud van Beton-look

Beton-look is een onderhoudvriendelijke vloerafwerking.
De vloer zal, afhankelijk van de vuilbelasting, geveegd moeten worden. Bij klevend vuil dient u de beton-look te dweilen met lauw water, eventueel aangemengd met een onderhoudsproduct.

voor projecten kunnen beton-look vloeren gereinigd worden met een schrobzuigmachine.

Kleuren egaline
 

De egaline vloer heeft de Nederlandse markt veroverd. Het minimalisme - de stijl die eind jaren negentig overheerste betekend het nieuwe design van het interieur. Met veel aandacht voor strakke lijnen, ingetogen kleuren.

Op dit moment zijn er 5 kleuren leverbaar die passen bij elk interieur Hoewel kleurige tinten inmiddels aan een indrukwekkende opmars bezig zijn, blijven een aantal elementen van het minimalisme in het eigentijdse interieur behouden.
Eén daarvan is de een kleuren egaline vloer, die niet alleen in winkels, kantoren en horecazaken, maar ook steeds vaker in het particuliere interieur te vinden is. Strak en simpel voor diverse stijlen.

Afwerking
Hoogglans, zijdeglans of matte afwerking is ook een van de keuzes die u zelf kunt bepalen. Zo zullen we voor het bepalen van de kleur u eerst kennis laten maken met onze adviseurs, die u gratis in deze keuze zal begeleiden.

Kortom, u kiest toch ook voor kwaliteit van GarantFloors.