Egaliseer bedrijf                                                    

Totaalpakket

GarantFloors bied u een totaalpakket.
Slopen, schuren, stralen, frezen, egaliseren, harde en/of zachte vloerbedekking, reparatie en renovatie. U als opdrachtgever heeft maar een doel, uw project zo soepel mogelijk laten verlopen.
Door het totaalpakket van garantfloors bieden wij u alles onder een aanspreekpunt.
Onze projectmanager, welke uw aanspreekpunt is tijdens de werkzaamheden van uw opdracht, zal er op toezien dat de opdracht zeer spoedig en kwalitatief goed verloopt. Garantfloors denkt met u mee en zorgt voor een optimale kwaliteit van de door ons geleverde diensten en producten.

                                

                                 

Voordelen:

Totaalpakket onder een aanspreekpunt.
Alles, tijdens het gehele proces, onder een aanspreekpunt.
De voorbereidingstijd is aanzienlijk korter doordat garantfloors u aanzienlijk veel werk uit handen kan nemen. Wijzigingen tijdens een project zijn makkelijker door te voeren doordat er binnen garantfloors een aanspreekpunt is, dus gegarandeerd een goed eindproduct.
 

U heeft veel meer tijd voor uw klanten.
Doordat Garantfloors u veel werk uit handen neemt voor u als opdrachtgever, kunt u zich beter concentreren op uw ' project en klant'. Voor u is het contact met uw klant van groot belang; u heeft meer tijd om u op de klant te richten en dat komt de kwaliteit van het klantencontact absoluut ten goede.

Kostenbesparing.
U kunt kosten besparen omdat u gebruik kunt maken van een bedrijf die u veel werk uit handen neemt. U kunt uw kosten beheersen omdat Garantfloors per project met vaste tarieven werkt . Hierdoor kunt u uw projectkosten beter inplannen.  Bent u geinteresseert in een totaalpakket van garantfloors dan kunt u een offerte opvragen.
 

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en laat u informeren over de mogelijkheden.

Kortom, u kiest toch ook voor kwaliteit van GarantFloors.