Welkom op onze website!

Marmoleum

Marmoleum is verkrijgbaar in vele kleuren en verschijningsvormen. Naast de bekende rollen Marmoleum zijn er bijvoorbeeld ook Marmoleum tegels, voor wie houdt van een blokkenvloer. En Marmoleum click, het laminaatproduct met vele combinatiemogelijkheden.

Milieukeur
Lijnolie van speciaal gekweekt vlas uit Canada. Houtmeel van Europese bomen. Hars getapt van Portugese pijnbomen. Jute uit India en Bangladesh. En zeer fijngemalen kalksteen. Alle Marmoleum vloeren zijn natuurlijke producten.

ImageImageImageImageImageImageImage

 Gemaakt van grondstoffen die de natuur in overvloed biedt en verwerkt volgens een milieuvriendelijk procédé. Eenmaal geïnstalleerd is Marmoleum hygiënisch en antistatisch. En na 25 tot 40 jaar gebruik volledig biologisch afbreekbaar.

ImageImageImageImageImageImageImageImage

Garantie
Met Marmoleum koopt u een topproduct en gegarandeerd duurzame schoonheid. Mits uw vloer is geïnstalleerd en onderhouden volgens de richtlijnen van Garantfloors, valt deze geheel onder de fabrieksgarantie van 15 jaar.

ImageImageImageImageImageImageImageImage

Ondervloeren
Voordat Marmoleum geïnstalleerd kan worden, is een vlakke ondervloer nodig. Indien nodig wordt uw vloer daarom eerst geëgaliseerd.
Hiervoor heeft Garantfloors een totaal oplossing.
vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Kortom, u kiest toch ook voor kwaliteit van GarantFloors.